Sikkerhetsutstyr for landbruket

Sfactor produserer ansiktsbeskyttelse for all type arbeid i låver, driftsbygninger eller på jordet. Enten du produserer melk, kjøtt eller korn vil våre produkter føre til høyere sikkerhet. Vårt utstyr produseres spesifikt for bruk i landbruket og industrien. Å jobbe i et miljø hvor gass, damp, klor-gass, røyk og små luftbårne partikler kan være skadelig for deg. Med våre høykvalitets produkter, produsert i Norge, vil du oppnå langt høyere sikkerhet, og du kan stole på at vårt utstyr er i øverste klasse. 

Beskyttelse mot insekt- og plantevernmidler

Insekt- og plantevernmidler utgjør den største trusselen for indre skader for den moderne bonden. Samtidig kan også støv og partikler skape ubehag og i verste fall permanent skade. Våre produkter for ansiktsbeskyttelse er både fleksible og ergonomiske, og reduserer faren for skade i nese og hals betydelig.

Anbefalt bruk av ansiktsbeskyttelse

Beskyttelsesutstyr for ansikt, nese og hals er obligatorisk for alle som håndterer insekts- og plantevernmidler som er merket som helseskadelige. Vi anbefaler også å benytte ansiktsbeskyttelse når man jobber i lukkede omgivelser hvor man kan utsettes for støv, eksos eller andre gasser. Sfactors produkter er ergonomiske, veier lite og er behagelig å ha på. 

Sfactors produkter er ergonomiske, veier lite og er behagelig å ha på.